MT-07
Privlačnost tame

S više od 160.000 prodanih jedinica, MT-07 održao je poziciju broja 1 u Hyper Naked klasi otkad je predstavljen. Nemoguće je ne voljeti jedan od Yamahinih najprodavanijih modela koji se odlikuje CP2 agregatom zapremnine 690 ccm velikog broja okretaja, kompaktnim i okretnim podvozjem i izvanrednom svestranošću.

Slijedeća generacija modela MT-07 za 2022. dobiva osebujnu novu konstrukciju s dvostrukim krilnim usisima zraka i kompaktno novo LED svjetlo koje projicira futuristički prednji kraj u obliku slova Y – stil potpisa za najnovije modele serije Hyper Naked. A poboljšani agregat usklađen s normom EU5 daje vam još linearniju reakciju s odvažnom ispušnom notom.

Nove šire aluminijske ručice upravljača omogućuju lakše okretanje i položaj vožnje za bolji nadzor, dok veći dvostruki prednji diskovi od 298 mm omogućuju snažnije kočenje – a instrumenti invertnog LCD prikaza, kao i crne upravljačke ručice i kompaktni LED pokazivači smjera ističu vrhunske specifikacije i najbolji omjer uloženo/dobiveno u klasi.


Detalji:

Dizajn sljedeće generacije
LED projektorsko osvjetljenje
Dvocilindrični agregat CP2 obujma 690 ccm, usklađen s normom EU5
Veće prednje disk kočnice za veću zaustavnu snagu
Pogodan položaj za vožnju
Invertni LCD mjerni instrument
LED pokazivači smjera
Gume najnovije generacije
Boja, grafika i završna obrada


Boje:Cyan Storm,Tech Black,Icon Blue


***za gotovinsko plaćanje

model 2022.godina

cijena:
tečaj konverzije:7,534500


Cijena: 0,00 eur

©2013 Yamaha centar Zagreb | Web Design & programming by   BBSoft