ZA pregledavanje ovih stranica potreban Vam je FLASH PLAYER.
NEMATE FLASH PLAYER

Možete ga skinuti ovdje.
 Drift Carbon
Kaciga Drift proizvođača CABERG, izrađena od trokompozitnih vlakana (fiber, kevlar Ii karbon) razvijena za najzahtjevnije touring motoriste.

Caberg je talijanska tvrtka,sa sjedištem u Bergamu, osnovana 1974 godine.Izazov u procesu proizvodnje kaciga im je strast za inovacije i osobita pozornost na sigurnost vozača.

Izvedba u karbonskoj varijanti je 100 grama lakša i njezina težina je 1290 grama. Dolazi u dvije veličine školjke.

Opremljena je sustavom dvostrukog vizira (Double Visor Tech), koji zahvaljujući integriranom sunčanom viziru, koji je vrlo jednostavan za korištenje, omogućuje vozaču da se uvijek vozi sa savršenim svjetlom i omogućuje mu maksimalnu sigurnost.

Oba vizira su anti-scratch , dok vanjski ima i Pinlock foliju koja se dodatno stavlja s unutarnje strane vizira protiv zamagljivanja.Vizir ima kopču s kojom se zaključava i pomični mehanizam s kojim se vizir može pomaknuti i zaključati 5 mm prema naprijed zbog slobodnog strujanja zraka tijekom vožnje.

Ventilacija je napravljena s tri široka otvora za zrak koji se mogu lako regulirati i sa rukavicama.Donji otvor na bradi tjera zrak izravno na unutarnju stranu vizira kako bi se izbjeglo zamagljivanje.Ventilacija na vrhu dovodi svježi zrak u kacigu kroz brojne zračne utore, dok stražnji otvori odvode topli i ustajali zrak van.

Unutrašnjost je skidajuća i periva.
Wind stoper na bradi se može skidati.

Vezica dupli prstenovi.
Veličine: XL 61/62Cijena: 2.999,00 kn

©2013 Yamaha centar Zagreb | Web Design & programming by   BBSoft