ZA pregledavanje ovih stranica potreban Vam je FLASH PLAYER.
NEMATE FLASH PLAYER

Možete ga skinuti ovdje.
 Stunt
Kaciga Stunt je inegralna kaciga proizvođača CABERG ,izrađena je od polikarbonata (visokotporna termoplastika)sa sportskim izgledom i kompaktanim dizajnom.

Caberg je talijanska tvrtka,sa sjedištem u Bergamu, osnovana 1974 godine.Izazov u procesu proizvodnje kaciga im je strast za inovacije i osobita pozornost na sigurnost vozača.

Dolazi u dvije veličine školjke .Opremljena je sustavom dvostrukog vizira (Double Visor Tech), koji zahvaljujući integriranom sunčanom viziru, koji je vrlo jednostavan za korištenje, omogućuje vozaču da se uvijek vozi sa savršenim svjetlom i omogućuje mu maksimalnu sigurnost. Oba vizira su anti-scratch , dok vanjski ima i pripremu za Pinlock .

Ventilacija je napravljena s tri široka otvora za zrak koji se mogu lako regulirati i sa rukavicama.Donji otvor na bradi tjera zrak izravno na unutarnju stranu vizira kako bi se izbjeglo zamagljivanje.Ventilacija na vrhu dovodi svježi zrak u kacigu kroz brojne zračne utore, dok stražnji otvori odvode topli i ustajali zrak van.

Unutrašnjost je skidajuća i periva.

Wind stoperi na bradi i nosu se daju skidati.

Veličine:S 55/56,M 57/58,L 59/60 XL 61/62,XXL 63/64


Cijena: 1.499,00 kn

©2013 Yamaha centar Zagreb | Web Design & programming by   BBSoft