O nama
Počeci rada 'Yamaha centra Zagreb' sežu u danas već daleku 1995. godinu. Naime, te je godine u Slovenskoj ulici otvorena naša poslovnica 'Box 15', jedna od prvih specijaliziranih trgovina za motocikle i skutere u gradu Zagrebu.

U samome početku uz prodaju vozila u ponudu smo uvrstili široki asortiman dodatne motociklističke opreme, zaštitnu odjeću i kacige renomiranih svjetskih proizvođača. U godinama koje su uslijedile, uz rast tržišta i povećanja naše prodaje, uslijedilo je preseljenje u veći prostor na adresi Baštijanova 48.
Kruna našeg uspješnog poslovanja zaokružena je u 2012. godini kada započinjemo suradnju sa jednim od najboljih motociklističkih brandova današnjice, Yamahom.

Trenutno u 'Yamaha centru Zagreb' za Vaše potrebe brine ukupno 5 djelatnika. Uz prodaju kompletnog programa Yamaha cestovnih motocikala i skutera, četverocikala i off-road vozila nudimo i široki asortiman originalne dodatne opreme, ulja, maziva i kozmetike. Uz navedeno nudimo i kompletnu uslugu servisa, te čuvanja Vaših vozila u našem 'hotelu za motocikle i skutere.


Adresa:
Yamaha centar Zagreb
Matka Baštijana 48,
10000 Zagreb
telefon:01/36-68-430
info@yamaha-centar.hr

Radno vrijeme :
ponedjeljak - petak 8:30 - 19:30 h
subota 08:00 - 13:00h
©2013 Yamaha centar Zagreb | Web Design & programming by   BBSoft